Onze diensten

Glas in lood deuren:

Bent u op zoek naar een unieke en authentieke glas in lood deur met de stijlkenmerken van uw huis? Dan bent u bij Wildschut glas in lood aan het juiste adres. Wij maken de glas in lood deur exact zoals u hem wilt hebben. Ons assortiment bestaat onder andere uit kamer-en-suite-deuren, tochtdeuren, woonkamerdeuren en deuren met bovenlichten.

Bekijk onze portfolio van glas in lood deuren

Glas in lood montage:

Wij monteren alles zelf in onze werkplaats of bij u thuis.

Glas in lood restauratie:

Heeft u schade aan uw glas in lood paneel of moet het anderzijds gerestaureerd worden? Wildschut glas in lood maakt uw bestaande glas in lood weer als nieuw. In en rondom het Gooi kunnen we dit zelfs bij u thuis op locatie doen. Wanneer de schade te groot blijkt om ter plaatse te verhelpen zullen we het paneel in onze werkplaats in Hilversum repareren en desgewenst bij u thuis terugplaatsen. Als het tochtdeuren betreft doen we dit doorgaans binnen een dag, zodat u niet te lang in de kou zit. Bij buitenramen plaatsen we een noodruit.

Bekijk onze portfolio van gerestaureerde glas in lood panelen

Glas in lood in isolatieglas:

We krijgen steeds vaker de vraag naar glas in lood in isolatieglas. Zowel bestaand glas in lood als nieuw glas in lood  kunnen wij leveren in dubbel glas oftewel isolatieglas.
Wildschut glas in lood beschikt over de techniek om uw oude glas in lood panelen in isolatieglas te zetten.

Wat betreft de montage hiervan; dit kunt u zelf doen of u kunt gebruik maken van Hasseltglas.nl

Hiervoor wordt het paneel geheel uit het lood gehaald en opnieuw in het lood gezet zodat het in
dubbelglas gemaakt kan worden. Hierdoor krijgt u een volledig nieuw paneel echter op basis van uw bestaande glas. Voor de authentieke uitstraling wordt het lood altijd gepatineerd.

Uiteraard kunnen we ook alles nieuw maken.

Bekijk onze portfolio van glas in lood panalen welke in dubbelglas zijn uitgevoerd.

Brandschilderen:

Wildschut glas in lood biedt u ook de mogelijkheid om gebrandschilderd glas te verwerken in glas in lood deuren en ramen, of te laten restaureren.

Tip
Laat uw familiewapen brandschilderen en plaats deze in een deur of ruit. Ook leuk om cadeau te doen. Dit kan ook in kleur.

Bekijk hier alles over brandschilderen.