Glas in lood reparatie en restauratie

Heb je schade aan een glas in lood paneel of moet deze gerestaureerd worden? Wij kunnen dit voor je herstellen en maken je glas in lood weer als nieuw. In en rond het Gooi kunnen we dit zelfs bij je thuis doen.

Is de schade te groot om bij je thuis te verhelpen? Dan zullen we het paneel in onze werkplaats in Hilversum repareren. Natuurlijk kunnen wij het paneel ook weer bij je thuis terugplaatsen. Bij tochtdeuren doen we dit in de meeste gevallen binnen één week. Bij buitenramen duurt dit langer en plaatsen we een noodruit, zodat je niet in de kou zit.

Wist je dat?
Veel van de glasreparaties vallen bij een eigen woonhuis onder de glas- en opstalverzekering. Uiteraard kunnen wij een offerte voor je maken die je naar je verzekering kan sturen. De verzekering bekijkt dan of zij jouw glasreparatie kunnen vergoeden.

Het is voor ons een hele uitdaging om bij glasbreuk het juiste glas te vinden dat bij jouw raam past. Daar maken we dan ook echt een sport van! Bekijk ons portfolio voor glas in lood reparaties en restauraties.

Bel, app of mail ons:
035-622 0712
06-20388211
info@wildschutmaatwerk.nl